Pavlova

În cazul în care ai poftă de ceva dulce, rece și bun, Pavlova este răspunsul. Chef Foa ne delectează cu o rețetă menită să testeze simțurile, dar și sensibilitatea dentară: o rețetă spectaculoasă cu bezea de casă și fructe congelate! Tu poți să o savurezi?

Ingredientele necesare pentru rețetă sunt următoarele:

  • Bezea (blaturi)
  • Cremă de mascarpone
  • Zahăr
  • Fructe de pădure congelate
  • Coacăze
  • Căpșune
  • Mure
  • Mentă

Iată pașii pe care trebuie să îi urmezi pentru a face show la următorul eveniment în familie.

Pregătește 6 - 8 blaturi de bezea (Chef Foa le face din zahăr, ouă, amidon și oțet, însă le poți găsi și la magazin). Între fiecare blat, pune un strat generos de cremă de mascarpone, deasupra căreia presară fructe de pădure. Continuă așa până ajungi în vârful tortului. Decorează tortul cu căpșuni, coacăze, mure și mentă.

Fă o poză frumoasă alături de tort 😊, apoi răstoarnă-l cu capul în jos într-o cuvă mare de plastic. Amestecă cu o lingură bucățile de bezea cu fructele congelate și crema, până când compoziția devine omogenă.

A fost exact ce trebuie, nu-i așa?


Testează-ți dinții și gingiile cu alte rețete marca Chef Foa:

Ne găsiți pe Facebook!