• Dungile albă, albastră și bleu combină aroma mentolată proaspătă cu cea uşoară de cocos pentru amplificarea prospeţimii.

  • Dungile albă, albastră şi verde proaspăt conţin aromă mentolată combinată cu note de ghimbir şi cuişoare, pentru o senzaţie intensă de prospeţime.


Noile paste de dinţi Aquafresh® High Definition White® ILLUMINATING MINT şi TINGLING MINT nu numai că ajută la albirea dinţilor, ci îţi şi înseninează zâmbetul. Arată şi simte-te foarte bine în fiecare zi.

Noile paste de dinţi Aquafresh® High Definition White® ILLUMINATING MINT şi TINGLING MINT conţin tehnologia activă, unică cu perle microfine ILLUMIPEARLS, care începe să înlăture petele de pe dinţi şi să lustruiască suprafaţa acestora încă de la primul periaj şi îţi oferă o albire de până la 3x mai puternică* pentru un zâmbet înseninat. Fiind un produs AQUAFRESH®, vei simţi aroma proaspătă şi vei şti că oferă gurii tale o triplă protecţie.Pastele de dinţi cu tehnologia activă ILLUMIPEARLS

Aceasta oferă o albire de până la 3x mai putenică* pentru un efect strălucitor.Periuţa de dinţi HIGH DEFINITION White

Noua periuţă de dinţi Aquafresh® High Definition White® conţine cu 30% mai mulţi peri decât o periuţă de dinţi obişnuită. La baza sistemului ILLUMIBRISTLES stă un nucleu de 3 inserţii de peri care încep să înlăture petele de pe dinţi şi să lustruiască suprafaţa acestora încă de la primul periaj.


*comparativ cu o pastă de dinţi obişnuită