Aliatul dinţișorilor sănătoşi: aplicaţia Periază-te cu Bulgăraș, de la Aquafresh®!

Periatul dinților timp de 2 minute poate părea o veșnicie mai ales în cazul copiilor nerăbdători. Cu toate astea, este necesar ca încă de la vârste fragede să învețe rigoarea de a se spăla de două ori pe zi, câte două minute.

Cu muzică și dans, Bulgărașul Aquafresh® ajută copiii să își perieze dinții într-un mod corect, timp de 2 minute, iar ceea ce pare o eternitate poate deveni ușor un obicei distractiv și sănătos.

Bulgăraș ne învaţă:

•Copiii au smalțul cu 50% mai subțire decât cel al părinților*, de aceea sunt necesare o pastă și o periuță speciale. Astfel, dinții vor fi nu doar mai curați, ci și mai puternici.

•Pornește din exterior spre interior, pornind de la gingie, și periază dinții din față, spate și lateral, cu mișcări ușoare, circulare.

•Un zâmbet curat se ține numai prin periat!

Bulgărașul, așa cum ți-l dorești

În plus, cu fiecare spălare cei mici vor câștiga steluțe pe care le pot folosi în magazinul Bulgărașilor, de unde își pot personaliza noul prieten cu ochelari, pălării, cămăși sau pantofi. Astfel, aliatul lor preferat va arăta așa cum își doresc, pentru un periaj cât mai distractiv.

Aplicația este iubită de copii, dar în special de părinți, care au acum o misiune mai ușoară: copiii abia așteaptă să se spele pe dinți, ba chiar vor să se spele singuri, cu prietenul lor Bulgăraș.Părinții nu trebuie decât să descarce aplicația gratuită și să îi ajute pe cei mici să își personalizeze Bulgărașul. De la 2 ani până chiar la 13, după cum declară cei care au descărcat aplicația, cele două minute de dans și cântec vor distra pe oricine.

Aplicația este disponibilă gratuită pe sistemele de operare Android si IOS

Campania de sănătate orală continuă

*Smalţul dinţilor de lapte comparativ cu smalţul dinţilor adulţilor

Ne găsiți pe Facebook!