Ai grijă de sănătatea dinţilor tăi!

Spală-te pe dinţi de două, maximum de trei ori pe zi
Mergi la medicul dentist în mod regulat
Adoptă o dietă sănătoasă şi echilibrată


Campionatul Naţional de Periaj Dentar – competiţia la care a răspuns toată ţara

Odată cu lansarea noii ediții Zâmbește România în 20 martie, de Ziua Mondiala a Igienei Orale, cu susținerea Aquafresh®, s-a dat startul unei competiții naționale adresată copiilor de până în 14 ani și claselor din școala primară și generală.

În 11 mai, când s-a strigat finalul campionatului, 717 de înscrieri au fost înregistrate, dintre care 638 de copii și 79 de școli au înscris filmuleţe sau fotografii, fiecare arătând cum își îngrijesc dinţii zi de zi. Premiile au fost pe măsura competiției: o excursie la Disneyland împreună cu familia (pentru categoria „Familii”), respectiv 10 premii în valoare de 500 euro (pentru categoria “Școală”) pentru dotarea claselor.

Înscrierile s-a putut face în perioada 20 martie 2014 – 11 mai 2014 inclusiv, prin intermediul aplicației de pe www.zambesteromania.ro sau pagina de Facebook Zâmbește România.

Prin Campionatul Naţional de Periaj, Zâmbește România a urmărit să arate exemple corecte și să popularizeze obiceiurile de igienă orală în rândul copiilor, prin ideea că periajul poate fi distractiv, așa cum s-a și dovedit.

Acum, la final de proiect, micii campioni vor intra într-un film-tutorial care să prezinte obiceiurile haioase și corecte de igienă orală, prin care Zâmbește România arată lumii întregi că românii știu și pot avea grijă corect de dinții lor, iar poziția în statisticile europene va crește cu anii.

Campionatul Național de Periaj a fost, totodată, prima competiție de educație alternativă a copiilor pentru o igienă orală corectă.

Află mai multe despre cum poţi avea grijă de sănătatea zâmbetului tău!

Află mai multe
Află mai multe
Află mai multe
Află mai multe
Vezi lista

Consultaţii stomatologice gratuite

Detartraj gratuit în cabinetele marcate cu iconiţa

IMPLICĂ-TE ȘI

DĂRUIEȘTE

UN ZÂMBET!

Mărci deținute de sau licențiate societăților din grupul GSK. ©2017 aparține grupului de companii GSK sau utilizatorilor licențiați.
Termeni și condiții de utilizare   Politica de confidențialitate   Contact   Cookie-uri