Ai grijă de sănătatea dinţilor tăi!

Spală-te pe dinţi de două, maximum de trei ori pe zi
Mergi la medicul dentist în mod regulat
Adoptă o dietă sănătoasă şi echilibrată


citește mai mult

Parteneriat pentru tratamente stomatologice gratuite în comunităţile Salvaţi Copiii: campania 1% a GSK Consumer Healthcare din luna august

1 august 2017

citește mai mult

Caravana „Monster Rabla - pentru periuța de dinți” ajunge în șase orașe din țară, începând cu 17 iunie 2017!

21 iunie 2017

citește mai mult

GSK Consumer Healthcare lansează cea de-a șasea ediție a campaniei Zâmbește România!

20 martie 2017

Misiunea noastră de educație privind sănătatea orală continuă și în 2017!

citește mai mult

Dăm startul caravanei Zâmbește România! Căpitanul Aquafresh pornește în căutarea Agenților 00Carii

17 iunie 2016

Vara asta, Caravana Zâmbește România ajunge în toată țara! Susținută de brandurile Aquafresh®, Sensodyne® și parodontax®, caravana are ca obiectiv oferirea de soluții și programe educaționale, în vederea îmbunătățirii sănătății orale în rândul românilor.

citește mai mult

Tendințe pozitive în igiena orală a românilor

22 martie 2016

GSK Consumer Healthcare lansează cea de-a V-a ediție a campaniei Zâmbește România, cu ocazia Zilei Mondiale a Sănătății Orale (20 martie). Susținută de brandurile Aquafresh®, Sensodyne®, parodontax® și Corega®, campania are ca obiectiv oferirea de soluții și programe educaționale în vederea îmbunătățirii sănătății orale în rândul populației din România.

citește mai mult

Obișnuiește-te cu gustul parodontax® în doar 14 zile

11 noiembrie 2015

În perioada 1 noiembrie – 30 noiembrie 2015 cumpără orice pastă de dinți parodontax® și poți intra în concurs pentru a câștiga unul din cele 30 de tratamente stomatologice în valoare de 500 lei fiecare.

citește mai mult

Câştigătorii competiţiei “Ambasadorii Zâmbește România”

10 septembrie 2015

Competiția Ambasadorilor Zâmbește România a ajuns la final și câștigătorii au fost stabiliți. Vezi aici lista caştigătorilor!

citește mai mult

Obișnuiește-te cu gustul parodontax® în doar 14 zile

17 iulie 2015

În perioada 15 iulie - 15 august 2015 cumpără orice pastă de dinți parodontax® și poți intră în concurs pentru a câștiga unul din cele 30 de tratamente stomatologice în valoare de 500 lei fiecare.

citește mai mult

A treia ediție a caravanei “Rabla pentru Periuța Ta” 2015, la final

7 iulie 2015

Mesajul acțiunii a fost unul foarte simplu, legat de necesitatea schimbării periuței de dinți o dată la trei luni. Potrivit celor mai recente studii de piață, care analizează obiceiurile de igienă orală de pe parcursul întregului an 2014 din perspectiva consumului, un român își schimbă periuța de dinți o dată la 1,5 ani. În Europa, 77% dintre germani respectă această regulă și își schimbă periuța cel puțin o dată la 3 luni. La nivel rural, românii își schimbă în continuare periuța de dinți numai o dată la 10 ani.

citește mai mult

Zâmbește România și Salvați Copiii oferă pentru al doilea an tratamente stomatologice gratuite copiilor din medii defavorizate

23 iunie 2015

Programul Dăruiește un zâmbet, prin care 1% din totalul vânzărilor GSK Consumer Healthcare de produse pentru igienă orală din luna iunie sunt utilizate pentru tratamente stomatologice pentru copii din medii defavorizate, face parte din campania Zâmbește România, desfășurată de GSK Consumer Healthcare în scopul educării și promovării igienei orale corecte.

citește mai mult

Ultimul week-end și finalul celei de-a treia ediții Rabla pentru periuța ta

10 iunie 2015

Și am ajuns la final de caravană, în week-endul trecut am vizitat ultimele două orașe din lista pentru acest an, Timișoara și Alba Iulia. Dacă în Timișoara am mai fost la prima ediție, Alba-Iulia a fost o premieră și am fost foarte bine primit. Dar să le luăm pe rând.

citește mai mult

Un week-end cu soare și revederi dragi, în Constanța și Galați

26 mai 2015

Sâmbătă, încă de la primele ore ale dimineții, am fost vizitat de mulți copii foarte simpatici de la Școala nr. 40. S-au antrenat conștiincios pentru echipa mea de super-eroi și am fost foarte plăcut impresionat să aflu cât de multă grijă au de dințișorii lor. Urmați-le exemplul!

citește mai mult

Cum am fost primit în primul week-end Rabla pentru Periuța Ta, în București și Bacău

19 mai 2015

Să fii un super-erou nu-i treabă ușoară. Multe responsabilități și deplasări, interviuri, autografe, poze. Nu neg că e plăcut să fii însă în centrul atenției și e evident că eu sunt făcut pentru jobul ăsta.

citește mai mult

Câștigă cu Corega unul din cele 300 de premii în valoare de 300 RON

13 mai 2015

Campania se desfășoară în perioada 10 mai - 15 iulie 2015. Pentru detalii suplimentare puteţi apela numarul gratuit 0800860860.
Regulamentul campaniei este disponibil AICI sau pe www.corega.com.ro.
Extragerea, prin tragere la sorţi, va avea loc în data de 31 iulie 2015, iar câștigătorii vor fi contactaţi telefonic în perioada 3-7 august 2015.

citește mai mult

Programul „Rabla pentru periuţa ta” se pregăteşte să ofere românilor alte 10.000 periuţe noi de dinţi în 2015!

7 mai 2015

Ia-ți adio de la periuța ta de dinți uzată! A treia ediție a programului ”Rabla pentru periuța ta” se pregătește de Start, după ce în 2013 şi 2014 a adunat 20.000 români care au primit periuţe noi de dinţi.

citește mai mult

Fii Ambasador Zâmbește România! Inspiră România să zâmbească sănătos!

16 aprilie 2015

În 2015, Zâmbește România dă posibilitatea tuturor românilor să devină ambasadori ai campaniei și șansa să se implice direct și creativ în îmbunătățirea statisticilor îngrijorătoare cu privire la sănătatea orală.

citește mai mult

Un nou an, o nouă ediție Zâmbește România

19 martie 2015

A ajuns deja tradiție ca, odată cu Ziua Mondială a Sănătății Orale (20 Martie), să lansăm și noua ediție a campaniei naționale Zâmbește România.

citește mai mult

10.000 de periuțe de dinți schimbate în Caravana “Rabla pentru Periuța Ta”

10 noiembrie 2014

Peste 100 de kilograme de periuțe uzate colectate în 7 orașe; Românii își schimbă periuța de dinți o dată la 2 ani – „Nu mi-am mai schimbat de mult periuța, dar eu le opăresc și așa sunt mereu proaspete”, a declarat o doamnă din Galați. Rabla pentru periuța ta face parte din campania educațională Zâmbește România, pentru o mai bună sănătate orală.

citește mai mult

Elevii Campioni Naționali la Periaj Dentar au putut să își modernizeze clasele în noul an școlar

10 noiembrie 2014

În cadrul Campionatului Național de Periaj, elevii care au arătat că știu să aibă grijă de sănătatea dinților lor au putut câștiga fonduri pentru modernizarea și dotarea sălilor de clasă; Laptopuri, imprimante, aparate de fotografiat, tablă magnetică sau chiar un spațiu de joacă au fost preferințele copiilor și a administrației școlilor pentru îmbunătățirea condițiilor de învățare;

citește mai mult

Consultațiile gratuite vă aduc acum și cupoane de reducere cadou pentru pasta de dinți!

29 octombrie 2014

Din 20 martie până în prezent, 1.500 de medici stomatologi s-au înscris în campania Zâmbește România pentru a oferi gratuit și în mod voluntar consultații și unii dintre ei chiar detartraje gratuite românilor.

citește mai mult

Am prieteni în Galați cu mic cu mare, cu cățel cu… pisici

15 octombrie 2014

Am ajuns și în Galați, un oraș cu care m-am împrietenit din primele clipe de când ne-am instalat Rabla pentru periuța ta, de anul trecut. M-am pregătit de primire și încă de la 9.00 am avut și primii musafiri. Am făcut schimbul, am făcut poze și nici nu știu cum au trecut orele.

citește mai mult

Un nou week-end plin pentru Caravana Rabla pentru Periuța ta: Ajungem în Galați și Brașov

10 octombrie 2014

După ce week-endul trecut am fost în Cluj-Napoca și Oradea, în acest week-end vom fi sâmbătă în Galați și duminică în Brașov.

citește mai mult

Puteți să-mi spuneți „Pastă de dinți”!

9 octombrie 2014

Am ajuns și la Cluj-Napoca. Încă înaintea orei 10.00, clujenii au venit cu periuțele de dinți la noi iar asta ne-a adus zâmbetul pe față, chiar dacă, și în acest oraș, începutul de zi a fost înnorat și friguros.

Însă până la finalul zilei periuțele au fost date, soarele a trimis norii în alte zări, gradele în termometru au crescut iar eu am o nouă poreclă: pastă de dinți.

La începutul vizitei noastre, pe când era încă frig și înnorat, o fetiță zulufată a venit la mine, m-a luat în brațe și ne-am prezentat. „Ana”, spune ea. „Bulgăraș”, spun eu. „Pastă de dinți!!!”, a țipat apoi m-a luat de mână și am trecut prin labirint, am sărit șotronul, mi-a spus că sunt cel mai simpatic. M-am emoționat când am văzut că s-a întors din drum să mă mai ia o dată în brațe. M-am simțit ca o rază de soare și îmi place [...]

citește mai mult

Cum a fost Rabla pentru periuța ta la Iași

6 octombrie 2014

Sâmbăta trecută am ajuns cu caravana Rabla pentru periuța ta la Iași. Dacă la București și Constanța am avut parte de zile călduroase, Iașiul mi-a dat ceva emoții de dimineața, însă vremea înnorată n-a stat în calea ieșenilor care, la 9.30, deja ajungeau cu periuțele lor de dinți vechi la caravana Rabla pentru periuța ta.

citește mai mult

Caravana ajunge în acest weekend în Cluj-Napoca și Oradea

2 octombrie 2014

Clujenii și orădenii sunt invitați, în acest week-end la cortul Rabla pentru periuța ta cu vechea periuță de dinți pentru a primi în schimb gratuit una nouă, alături de cupoane de reducere de până la 50% la 4 modele de pasta de dinți.

citește mai mult

Cum a fost “Rabla pentru Periuța Ta” la Constanţa

29 septembrie 2014

Am ajuns cu Caravana Rabla pentru periuța ta la Constanța, într-o foarte călduroasă zi de duminică, chiar în mijlocul lui septembrie. Mi-a părut bine că am ajuns la mare (nu eram chiar bronzat, ba dimpotrivă, am o dungă chiar foarte albă), dar cel mai tare m-am bucurat că am fost în centrul atenției.

citește mai mult

Sâmbătă, 27 septembrie, Rabla pentru periuța ta ajunge in Iași

25 septembrie 2014

Ieșenii sunt invitați în această sâmbătă în fața Palatului de Cultură cu vechea periuță de dinți pentru a primi în schimb gratuit una nouă, alături de cupoane de reducere de până la 50%1 pentru pastă de dinți.

citește mai mult

Cum a fost “Rabla pentru Periuța Ta” la București

17 septembrie 2014

Sâmbătă, 13 septembrie, am ieșit în Parcul Tineretului să deschidem programul Rabla pentru Periuța Ta pentru prietenii mei din București.

citește mai mult

Inamicii cotidieni ai dinţilor. Greșeli pe care le faci pe parcursul zilei faţă de dinţii tăi

4 septembrie 2014

Pe tot parcursul zilei suntem înconjuraţi de tentații și obiceiuri nesănătoase. Deși ai grijă de tine, problemele cu dinții apar, mai devreme sau mai tarziu. Unele obiceiuri cotidiene sau lipsa lor, influenţează sănătatea ta orală.

citește mai mult

Must-have în vacanță: periuța de dinți

24 iulie 2014

Vara este anotimpul destinat vacanțelor, relaxării, ținutelor lejere și costumelor de baie. Dacă ai decis să pleci într-un voiaj, ai verificat să ai telefonul, cheile, portofelul, aparatul foto, însă tot ai senzația că ai uitat ceva, uită-te dacă ți-ai luat și periuța de dinți.

citește mai mult

Noua bibliotecă interactivă face igiena orală pentru cei mici din ce în ce mai distractivă

16 iulie 2014

Campania „Zâmbește România” a fost primită într-adevăr cu zâmbete de toți copiii și părinții din țară. Ne bucurăm să avem susținerea voastră și că sunteți atât de activi pe Facebook și pe website. Și, ca să vă ajutăm și mai mult să îl faceți pe micuțul vostru să iubească periajul și îngrijirea dințișorilor, ne-am gândit să creăm o bibliotecă interactivă.

citește mai mult

Peste 1.400 de medici dentişti din 35 de judeţe oferă gratuit consultaţii sau detartraje

15 iulie 2014

Zâmbește România a reunit peste 1.400 de medici dentişti din țară care oferă, până la finalul anului, consultații gratuite în cabinetele lor și, în unele cazuri, detartraje gratuite.

citește mai mult

Aliatul dințișorilor sănătoşi: aplicaţia Periază-te cu Bulgăraș, de la Aquafresh®!

18 iunie 2014

Periatul dinților timp de 2 minute poate părea o veșnicie mai ales în cazul copiilor nerăbdători. Cu toate astea, este necesar ca încă de la vârste fragede să învețe rigoarea de a se spăla de două ori pe zi, câte două minute.

citește mai mult

„Zâmbește România” și Salvați Copiii lansează un nou program pentru sănătatea orală a copiiilor defavorizați

2 iunie 2014

Pentru a facilita accesul la servicii de sănătate orală și educație al copiilor din câteva comunități defavorizate din România, GlaxoSmithKline Consumer Healthcare și Salvați Copiii își unesc din nou forțele, continuând proiectul început în 2010, “Fiecare copil contează”.

citește mai mult

Campionii Naționali la periaj sunt chemați să urce pe podium!

29 mai 2014

Timp de aproape două luni, copiii din întreaga Românie s-au mobilizat acasă sau la școală, ca să arate că știu regulile pentru o sănătate orală corectă și că se antrenează zi de zi. S-au spus poezii, s-a cântat în cor, s-au făcut scenarii și costume, s-au surprins momente cotidiene sau momente emoționante.

citește mai mult

5 reguli de aur pentru o înscriere de succes!

28 aprilie 2014

Pentru că mai avem aproximativ două săptămâni până la termenul limtă de 11 mai, vă amintim 5 reguli de aur pentru o înscriere de succes, care să atragă atenția juriului. Vă invităm însă, în primul rând, să recitiți cu atenție regulamentul și să urmăriți indicațiile menționate acolo. Pentru orice nelămuriri sau probleme întâlnite la înscrierea în aplicația de facebook, vă rugăm să ne scrieți pe zambesteromania@gmail.com.

citește mai mult

Ce au în comun Mihaela Rădulescu, Mihaela Bilic, Șerban Copoț și Ana Maria Brânză? O cauză!

15 aprilie 2014

O cauză frumoasă adună în jurul ei oameni frumoși care decid să o susțină. Așa s-a întamplat și anul acesta, prin campania Zâmbește România: mai multe vedete din România au decis că vor să aducă un zâmbet pe fețele românilor și să ducă mai departe îndemnul unui zâmbet sănătos.

citește mai mult

Acum poți beneficia de o consultatie gratuită sau chiar detartraj, în 600 de cabinete stomatologice din țară

15 aprilie 2014

Aproape 600 de medici stomatologi au intrat în campania Zâmbește România, susținută de GSK Consumer Healthcare prin brandurile sale Aquafresh®, Sensodyne®, Parodontax® și Corega®. Ca și în anii trecuți, ajutorul oferit de medici stomatologi în cadrul campaniei este esențial, ei fiind cei care aduc informația privind igiena orală mai aproape de români și care îi pot ajuta cu recomandări practice pentru o mai bună sănătate orală.

citește mai mult

Aliniați la startul competiției!

9 aprilie 2014

Dacă vreți să vă binedispuneți în oricare moment al zilei, vă invităm să vă uitați la înscrierile din aplicația Campionatul Național de Periaj, de pe Facebook.com/ZambesteRomania

citește mai mult

Peste 10.000 de elevi din 7 orașe din țară beneficiază de ore de educație cu privire la igiena orală

9 aprilie 2014

În cadrul campaniei Zâmbește România, susținută de GlaxoSmithKline (GSK) Consumer Healthcare prin brandurile sale Aquafresh®, Sensodyne®, Parodontax® și Corega®, medici stomatologi vor vizita în luna martie și aprilie peste 10.000 de elevi din școlile din Cluj-Napoca, București, Iași, Bacău, Constanța, Oradea, Brașov și Craiova pentru a le povesti acestora despre regulile de igienă orală corectă și pentru a le oferi seturi de îngrijire formate din pastă de dinți și periuță.

citește mai mult

Cum a fost lansarea noului an de campanie Zâmbește România? O zi cu surprize!

27 martie 2014

Odată cu Ziua Internațională a Igienei Orale, GSK Consumer Healthcare a lansat cea de-a treia ediție a campaniei de educare și promovare a igienei orale corecte, Zâmbește România, susținută de Aquafresh®, Sensodyne®, Parodontax® și Corega®.

citește mai mult

Arată-ne că cel mic are grijă de dinții săi și plecați la Dineyland!

21 martie 2014

Campania „Zâmbește România” sustinută de GSK Consumer Healthcare prin brandurile sale Aquafresh®, Sensodyne®, Parodontax®, Corega®, continuă și anul acesta în forță. În 2014 demarăm cu o competiție prin care vrem să arătăm că, deși statisticile europene plasează România la coada clasamentului în ceea ce privește igiena orală, de fapt tânăra generație se spală pe dinţi în mod corespunzător şi mai mult, faptul că periajul dentar poate fi chiar distractiv.

citește mai mult

Peste 400 de cabinete medicale din țară își deschid ușile pentru controale stomatologice gratuite

21 martie 2014

Peste 400 de cabinete medicale din toată țara s-au mobilizat pentru a oferi consultații stomatologice gratuite românilor în cadrul campaniei Zâmbește România, sustinută de GSK Consumer Healthcare prin brandurile sale Aquafresh®, Sensodyne®, Parodontax® și Corega®.

citește mai mult

Din 1 aprilie, 20.000 de elevi iau lecții despre sănătatea orală la școală

21 martie 2014

S20.000 de copii din 7 orașe ale României vor fi parte dintr-un program național de educare cu privire la igiena orală și sănătatea dinților, începând cu 1 aprilie 2014. Acțiunea este parte a campaniei Zâmbește România, care se află acum la a treia ediție, campanie sustinută de GSK Consumer Healthcare prin brandurile sale Aquafresh®, Sensodyne®, Parodontax® și Corega®.

citeşte mai mult

“Zâmbește România” îi invită pe elevi să aibă grijă de sănătatea zâmbetului lor

10 mai 2013

Sâmbătă, 20 aprilie, clujenii au fost invitaţi să participe la caravana ”Rabla pentru Periuţa Ta, în Piaţa Unirii. Participanţii au primit kit-uri complete de îngrijire orală, formate din periuţe noi și pastă de dinţi, au putut pune întrebări specialiștilor în igiena orală prezenţi la cort și au primit sfaturi despre îngrijirea zâmbetului lor.

citeşte mai mult

”Rabla pentru Periuţa Ta” a atins a șasea destinaţie: Constanţa

29 aprilie 2013

Sâmbătă, 27 aprilie, caravana ”Rabla pentru Periuţa Ta”, a ajuns, după șase săptămâni de călătorie, la ultima sa destinaţia - Constanţa. Într-o zi călduroasă și însorită, constănţenii s-au oprit la cortul Rabla, amplasat în centrul orașului, cu periuţele vechi, în schimbul cărora au primit kit-uri complete de îngrijire orală, formate din periuţe noi și pastă de dinţi.

citeşte mai mult

”Rabla pentru Periuţa Ta” a ajuns în Cluj-Napoca

22 aprilie 2013

Sâmbătă, 20 aprilie, clujenii au fost invitaţi să participe la caravana ”Rabla pentru Periuţa Ta, în Piaţa Unirii. Participanţii au primit kit-uri complete de îngrijire orală, formate din periuţe noi și pastă de dinţi, au putut pune întrebări specialiștilor în igiena orală prezenţi la cort și au primit sfaturi despre îngrijirea zâmbetului lor.

citeşte mai mult

Ce știi despre sângerările gingivale?

18 aprilie 2013

Sângerarea gingivală poate indica afecţiuni ale gingiilor, precum gingivita sau parodontoza, unele dintre principalele cauze ale căderii dinţilor. Aceasta este de cele mai multe ori rezultatul depunerii plăcii bacteriene, în lipsa unei igiene dentare corecte.

citeşte mai mult

”Rabla pentru Periuţa Ta” s-a oprit la Oradea

14 aprilie 2013

Sâmbătă, 13 aprilie, caravana ”Rabla pentru Periuţa Ta” a ajuns la Oradea, în Piaţa Independenţei. În schimbul periuţelor vechi, aproape 1000 de orădeni au primit kit-uri complete de îngrijire orală, formate din periuţe noi și pastă de dinţi.

citeşte mai mult

”Rabla pentru Periuţa Ta” ajunge în Oradea

12 aprilie 2013

Sâmbătă, 13 aprilie, caravana ”Rabla pentru Periuţa Ta”, parte din campania ”Zâmbeşte România”, susţinută de Aquafresh, ajunge la Oradea. Orădenii sunt invitaţi să îşi aducă periuţele vechi, în schimbul cărora vor primi un kit complet de îngrijire orală, format dintr-o periuţă nouă şi pastă de dinţi*. Specialiştii în sănătatea orală prezenţi la cortul ”Rabla” vor oferi, de asemenea, sfaturi personalizate pentru nevoile fiecărui participant. Evenimentul are loc în Piaţa Independenţei, începând cu ora 10.00.

citeşte mai mult

Caravana ”Rabla pentru Periuţa Ta” s-a oprit la Iași

30 martie 2013

Sâmbătă, 30 martie, caravana ”Rabla pentru Periuţa Ta” a ajuns la Iași, în faţa Palatului Culturii. În schimbul periuţelor vechi, aproape 1000 de ieșeni au primit un kit complet de igiena orala format din periuţă și pastă de dinţi noi și au discutat cu specialiștii în sănătatea orală despre îngrijirea danturii.

citeşte mai mult

”Rabla pentru Periuţa Ta” a ajuns în Craiova

30 martie 2013

Caravana ”Rabla pentru Periuţa Ta”, parte din campania ”Zâmbește România”, susţinută de Aquafresh, a ajuns la Craiova, în Piaţa Mihai Viteazul.

citeşte mai mult

2000 de bucureșteni au participat la ”Rabla pentru Periuţa Ta”

23 martie 2013

2000 de persoane au participat sâmbătă, 23 martie, la primul eveniment din cadrul caravanei „Rabla pentru Periuţa Ta”, parte din campania ”Zâmbeşte România”, ce a avut loc în Parcul Tineretului din Bucureşti.

citeşte mai mult

De Ziua Mondială a Sănătăţii Orale, parlamentarii români au primit sfaturi despre igiena orală de la copii

20 martie 2013

De Ziua Mondială a Sănătăţii Orale (20 martie), ministrul Sănătăţii, Eugen Nicolăescu și deputaţi precum Roberta Anastase, Valeriu Zgonea, Petre Roman, Ana Birchal, Rodica Nassar, Mihai Sturzu, Raluca Turcan și mulţi alţii au primit sfaturi despre igiena orală de la delegaţia ”Ajutoarelor Zânei Măseluţă”, formată din 10 copii.

citeşte mai mult

De Ziua Mondială a Sănătăţii Orale, “Zâmbeşte România” ia cu asalt Parlamentul

19 martie 2013

De Ziua Mondială a Sănătăţii Orale, parlamentarii români primesc sfaturi despre igiena orală de la copii.

”Zâmbeşte România” se adresează Comisiei de Sănătate a Camerei Deputaţilor pentru susţinere în promovarea activităţilor educaţionale în privinţa sănătăţii orale în întreaga ţară

descarcă

Descarcă Ghidul tău de Sfaturi pentru un Zâmbet Sănătos

5 martie 2013
citeşte mai mult

Vezi lista câştigătorilor din cadrul concursului "Aquafresh te trimite la Mickey's Magic Show"

1 martie 2013

Vezi lista câştigătorilor şi regulamentul concursului.

citeşte mai mult

Vezi lista câştigătorilor din cadrul concursului "Tărâmul Zâmbetelor"

12 februarie 2013

Vezi lista câştigătorilor din cadrul concursului "Tărâmul Zâmbetelor" de pe pagina de facebook Zâmbeşte România aici şi cei extraşi prin tragere la sorţi aici.

citeşte mai mult

Peste 6.600 de copii şi mame din centre sociale şi şcoli vor beneficia de produse de igienă orală gratuite.

28 noiembrie 2012

În cadrul campaniei de prevenţie şi educare "Zâmbeşte România", peste 6.600 de copii şi mame vor beneficia în mod gratuit de produse de igienă orală şi de cursuri educaţionale cu

Află mai multe despre cum poţi avea grijă de sănătatea zâmbetului tău!

Află mai multe
Află mai multe
Află mai multe
Află mai multe
Vezi lista

Consultaţii stomatologice gratuite

Detartraj gratuit în cabinetele marcate cu iconiţa

Mărci deținute de sau licențiate societăților din grupul GSK. ©2017 aparține grupului de companii GSK sau utilizatorilor licențiați.
Termeni și condiții de utilizare   Politica de confidențialitate   Contact   Cookie-uri